Jangjawokan

narada 04 Sep 2017 - 01:45 0 Komentar
Sampurasun Pun Sapun. Munggarang kuring ngeusi ieu blog kisunda Seja ngahaturkeun tutungkusan para karuhun anu mangrupi jangjawokan Ieu seratan mungsaukur ngawanohkeun adat budaya luluhur kisunda anu beuki dieu beuki samar ilang tina jiwa seke seler na ki sunda. Sumangga ieu nyanggakeun
loading...